Skip to content

Vi söker erfaren platschef

by Elvbygg on april 19th, 2017

Vill du också vara med och spana efter nya vägar att gå i byggbranschen?

20170419_211724

 

Som platschef hos oss har du ansvar för att leda produktionen framåt med fokus på kvalitet, tid och säker arbetsmiljö. Du ansvarar för det ekonomiska resultatet i projekten och sköter den löpande planeringen, gör inköp, avrop och organiserar arbetet med personal och underentreprenörer på plats.

Elvbygg erbjuder dig ett omväxlande arbete med mycket eget ansvar i ett modernt och växande byggföretag. Vi söker dig som har lätt för att samarbeta och engagera din omgivning och har en förmåga att planera och leda. För att passa in hos oss är du utvecklingsbenägen och gillar att ifrågasätta för att hela tiden förbättra den dagliga verksamheten.

Vi söker dig som har minst 5 års erfarenhet av platsledningsarbete, och det är en fördel om du har vana att arbeta i större projekt. Du har relevanta behörigheter för tjänster, såsom BAS-U och heta arbeten.

Är du redo för nya utmaningar? Välkommen med din ansökan till vår VD på angelica@elvbygg.se

From → Information

Comments are closed.