Skip to content

Vi söker offertingenjör/kalkylator

by Elvbygg on april 19th, 2017

Vill du också parkera bilen här och vara en del i vårt team?

20170306_110417

Vi behöver utöka vår organisation med en offertingenjör/kalkylator som ansvarar för kalkyler inom såväl entreprenad som byggservice. Du som söker ska ha någon typ av byggteknisk utbildning och det är starkt meriterande om du har en produktionsbakgrund i byggbranschen.

Arbetet kommer att bestå av ett ansvar för förfrågningar och kalkyler och vara delaktig i sammanställning av anbud.  Du kommer ta in offerter från leverantörer och underentreprenörer och på egen hand upprätta kompletta kalkyler för projekt i varierande storlek.

Det är meriterande med erfarenhet inom kalkylarbete, men vi ser som det som än viktigare att du har en förståelse för hur byggprojekt byggs upp och kan se utmaningarna i de olika projekten. Som offertingenjör/kalkylator i Elvbygg kommer du få möjligheter att själv påverka din roll och sättet att arbete på då vi är en mindre organisation som värdesätter att jobba i ett team där alla får höras. Vi arbetar idag i kalkylprogrammet Wikells samt Meps för byggservice, dock är vi öppna för nya möjligheter.

Välkommen med din ansökan till vår VD på angelica@elvbygg.se

From → Information

Comments are closed.