Skip to content
Okt 12 17

Admintjänsten tillsatt

by Elvbygg

Det har kommit oerhört många ansökningar för tjänsten som administratör, över 150 sökande! Så konkurrensen har varit tuff och det har inte varit lätt att bestämma sig. Nu är dock tjänsten tillsatt och vi vill verkligen tacka alla er som visat intresse för vårt företag, det har gjort oss glada och stolta att ni varit så många!

Vi passar också på att hälsa vår nya medarbetare Åse Odeheim välkommen till oss!

Okt 3 17

Vi söker ny administratör

by Elvbygg

Nu söker vi en glad och positiv medarbetare till vårt adminteam som gillar att arbeta strukturerat i olika datasystem. Du är ansvarsfull, lättlärd, noggrann och flitig. Viktigt är att du gillar att fokusera på att nå uppsatta mål och att utföra arbetet inom utsatt tid. Vidare bör du vara en driftig och självgående person som inte är rädd att våga och ta för sig på egen hand.

Arbetsuppgifterna kommer att bestå av:

 • Receptionist/telefonist
 • Fakturering
 • Uppdatering av hemsidan
 • Uppdatering av sociala medier
 • Ta hand om kontoret
 • Projektstöd

För att passa till denna tjänst ser vi att du innehar följande:

 • Utbildning på lägst gymnasienivå
 • Goda kunskaper inom Office-programmen
 • Goda kunskaper inom sociala medier
 • Du talar och skriver svenska flytande och med god kvalitet
 • Erfarenhet från administrativt och/eller ekonomi arbete är meriterande

Om du tycker att tjänsten låter intressant samt passar in på ovanstående beskrivning tveka då inte med att skicka in din ansökan till oss redan idag då urval och intervjuer sker löpande!

Kontaktperson

Jeanette Almén
Ekonomichef

jeanette@elvbygg.se

Apr 19 17

Vi söker offertingenjör/kalkylator

by Elvbygg

Vill du också parkera bilen här och vara en del i vårt team?

20170306_110417

Vi behöver utöka vår organisation med en offertingenjör/kalkylator som ansvarar för kalkyler inom såväl entreprenad som byggservice. Du som söker ska ha någon typ av byggteknisk utbildning och det är starkt meriterande om du har en produktionsbakgrund i byggbranschen.

Arbetet kommer att bestå av ett ansvar för förfrågningar och kalkyler och vara delaktig i sammanställning av anbud.  Du kommer ta in offerter från leverantörer och underentreprenörer och på egen hand upprätta kompletta kalkyler för projekt i varierande storlek.

Det är meriterande med erfarenhet inom kalkylarbete, men vi ser som det som än viktigare att du har en förståelse för hur byggprojekt byggs upp och kan se utmaningarna i de olika projekten. Som offertingenjör/kalkylator i Elvbygg kommer du få möjligheter att själv påverka din roll och sättet att arbete på då vi är en mindre organisation som värdesätter att jobba i ett team där alla får höras. Vi arbetar idag i kalkylprogrammet Wikells samt Meps för byggservice, dock är vi öppna för nya möjligheter.

Välkommen med din ansökan till vår VD på angelica@elvbygg.se

Apr 19 17

Vi söker erfaren platschef

by Elvbygg

Vill du också vara med och spana efter nya vägar att gå i byggbranschen?

20170419_211724

 

Som platschef hos oss har du ansvar för att leda produktionen framåt med fokus på kvalitet, tid och säker arbetsmiljö. Du ansvarar för det ekonomiska resultatet i projekten och sköter den löpande planeringen, gör inköp, avrop och organiserar arbetet med personal och underentreprenörer på plats.

Elvbygg erbjuder dig ett omväxlande arbete med mycket eget ansvar i ett modernt och växande byggföretag. Vi söker dig som har lätt för att samarbeta och engagera din omgivning och har en förmåga att planera och leda. För att passa in hos oss är du utvecklingsbenägen och gillar att ifrågasätta för att hela tiden förbättra den dagliga verksamheten.

Vi söker dig som har minst 5 års erfarenhet av platsledningsarbete, och det är en fördel om du har vana att arbeta i större projekt. Du har relevanta behörigheter för tjänster, såsom BAS-U och heta arbeten.

Är du redo för nya utmaningar? Välkommen med din ansökan till vår VD på angelica@elvbygg.se

Feb 3 17

100 miljoner!

by Elvbygg

Den här veckan har Elvbygg för första gången någonsin nått en omsättning på över 100 miljoner kronor! Roligt tycker vi och det visar på möjligheter att vara med på större entreprenader.

Elvbygg

Här är gänget som tillsammans gjort det möjligt att nå tresiffrigt!

 

Jan 26 17

Taklagsfika på ishallen

by Elvbygg

Idag har vi haft taklagsfest på nya ishallen med uppvisning av bygget. Claes Lagelius på Upplevelseförvaltningen hade ordnat fika och en fin krans som hängts upp på en gavel, så som det sig bör enligt traditionen.

taklagsfest

Jan 9 17

Artikel om ishallen i Enköping

by Elvbygg

20170105

 

Projektet med nya ishallen i Enköping pågår och under första veckan i januari restes limträstommen. Enköpings-Posten passade på att göra ett reportage om vårt arbete, läs hela artikeln här:

Länk till artikeln

Sep 6 16

Ny VD för Elvbygg

by Elvbygg

Angelica Vägermark tar nu över VD-posten efter Peter Vägermark för Elvbygg AB. För Peter, som styrt företaget sedan köpet 2002, känns det naturligt att överlämna VD-skapet till Angelica som är verksam i bolaget redan idag och dessutom är hans dotter. Peter kommer även fortsättningsvis ta en aktiv ägarroll i bolaget samt vara kvar i verksamheten på en mer produktiv nivå.

a2

Angelica Vägermark är utbildad byggnadsingenjör och har jobbat på Elvbygg de senaste 7 åren, varav de sista åren som vice vd.

- Det känns fantastiskt roligt att axla den här rollen och jag är glad över att jag fått styrelsens förtroende att göra det. Nu är det tid för mig att trygga vår verksamhet med fokus på lönsamhet, nöjda kunder och välmående medarbetare.

Elvbygg har utvecklats i snabb takt under senaste åren och omsätter idag runt 100 miljoner med närmare 60 anställda.

 

För mer information, kontakta Angelica Vägermark på 0767-802705 eller angelica@elvbygg.se

Mar 14 16

Nominering till årets byggföretag i Enköping

by Elvbygg

aretsbygg

foto lånat från http://guldliljan.se/priserna/

Vi är glada och stolta att kunna säga att vi är nominerade till årets byggföretag i Enköping! Det är Företagarna Enköping som under namnet Guldliljan arrangerar en näringslivsfest den 2 april då bland annat pris för bästa byggföretag delas ut. Såhär står det på deras hemsida:

ÅRETS BYGGFÖRETAG

Priset delas ut av XL Bygg Sten & Son, Mälarträ-Bolist i Enköping till ett byggföretag som visat prov på att de är kvalitetsmedvetna, ansvarstagande, har ett stort kunnande och samtidigt ett miljötänkande. De månar om sin personal och kan fungera som ett föredöme för andra byggföretag i Enköping. De skall ha en sund och välskött ekonomi.

 

Feb 11 16

Vi söker en platschef!

by Elvbygg

VI SÖKER EN PLATSCHEF

Vi behöver förstärka vår organisation och söker en erfaren platschef. Du ska vara van vid att planera och leda byggprojekt framåt samt att arbeta i datormiljö. Vi önskar att dina ledaregenskaper är goda med förmåga att motivera dina medarbetare men även att delegera och ge ansvar. Ordning och reda är viktigt för oss på Elvbygg så det är även viktigt att du har ett gott ordningssinne.

Är du den vi söker, kontakta vår personalansvarige Angelica Vägermark på angelica@elvbygg.se eller på telefon 0171-235 54.